RTLS by MOHAnet

„A beltéri helymeghatározás már évek óta jelen van a MOHAnet portfóliójában, az új fejlesztésű technológia segítségével pedig már képesek vagyunk valós időben, akár centiméteres pontossággal meghatározni az egyes tárgyak pozícióját, ami nagyobb értéket közvetít az ügyfélnek a jelenlegi műszaki megoldásokkal szemben.”

Havasi Zoltán

Első
tapasztalatok
az RTLS-el

Első <br/> tapasztalatok <br/> az RTLS-el

Több mint 4 éve foglalkozunk helymeghatározó szoftverekkel és megoldásokkal. Mindeddig olyan Bluetooth Beacon technológiát használtunk, ami képes bármilyen tárgy helyzetét 5 méteres pontossággal zónában megadni. Ennél még jobb technológiát akartunk építeni. Minden korábbi tapasztalatunkat összegyűjtve tudtuk, hogy meg tudjuk építeni azt a technológiát, ami néhány centiméteres pontossággal képes a beltéri helymeghatározásra.

Most büszkén mutatjuk be a MOHAnet RTLS megoldását.

Első <br/> tapasztalatok <br/> az RTLS-el

Videók

Termékbemutató Videó

Technológiai Videó

Oktató Videó

Új megoldásunk

Ez a technológiai váltás garantálja, hogy minden eddiginél pontosabb beltéri helymeghatározásra vagyunk képesek.

A centiméterre pontos lokáció-meghatározás annak köszönhető, hogy az anchor-ok belsejében egy nanoszekundumra pontosan működő órát helyeztünk el. Ez az óra biztosítja az információkat a bejövő és kimenő rádiójelek pontos idejéről, ez pedig lehetővé teszi a tagek pontos helyének meghatározását.

Több anchor használatával a rendszer képes a tag-ek mindhárom koordinátáját meghatározni - vagyis nem csak síkban ismerjük annak helyzetét, hanem térben is el tudjuk azt pontosan helyezni.

Első <br/> tapasztalatok <br/> az RTLS-el Első <br/> tapasztalatok <br/> az RTLS-el

Hol lehet használni?
Hol van szükséged ekkora pontosságra?

Hol lehet használni? <br/> Hol van szükséged ekkora pontosságra? Hol lehet használni? <br/> Hol van szükséged ekkora pontosságra?

Egyes tárgyak pontos helyzetének meghatározása már egy kisebb raktárban is problémás lehet. Az RTLS technológia kis és nagyméretű raktárak, néhány tucat vagy több tízezer objektum esetén is valós időben, néhány centiméteres pontossággal határozza meg azok helyzetét.

Miután az anchorok-at felszereltük a falakra, a szoftver azonnal online állapotba kapcsol, és lokalizálja a tag-eket. Ettől kezdve mindig pontosan képes meghatározni a tag-hez rendelt tárgyak koordinátáit.

A rendszer egyszerre nagyszámú, testreszabható tag-et képes kezelni, a rádiójelek időzítése pedig szintén programozható. Gyakoribb jelzésekkel a valós idejű helymeghatározás, az objektumok mozgásának követése pontosabb, így akár targoncákat, vagy éppen munkatársakat is követhetünk a segítségükkel. De beállítható akár napi egy jelzés is, ha nem szükséges, hogy folyamatosan pontos információt kapjunk egy-egy objektum hollétéről.

Így garantálja az RTLS
a hatékonyabb logisztikát

  • 1 Töredékére csökkenti a keresési időt
  • 2 Megkönnyíti a tárgyak helyzetének folyamatos, valós idejű ellenőrzését
  • 3 Megszűnik a tárgyak felesleges mozgatása
  • 4 Továbbfejlesztett, adatalapú raktárkezelés
  • 5 Magasabb szintre emelt, hatékonyabb logisztika
  • 6 Hatékonyabb és gyorsabb szállítás
  • 7 Pontos adatok az eszközök helyzetéről
  • 8 Fejlesztett ciklusidő
  • 9 Kiszámíthatóvá tett vagyongazdálkodás
  • 10 Automatizációval magasabb szintre emelt biztonság

Szoftver

Egy tökéletesen működő rendszerhez nem csak hardverre, hanem jó szoftverre is szükség van. Ezért hoztunk létre egy multifunkcionális programot, amely óriási mennyiségű adat kezelése mellett, vizuális megjelenítéssel is segíti a felhasználókat, hogy az objektumok helyzetét mindig valós időben követhessék.

Galéria

Lépjen velünk kapcsolatba!

ELÉRHETŐSÉG

Mohanet cím 1152 Budapest, Telek utca 7-9.
Mohanet cím +36 (1) 271-1141
Mohanet cím info@mohanet.com
Mohanet cím www.mohanet.hu