Mohanet - Integrált Mobil Alkalmazások

Elismeréseink

Az alábbiakban a MOHAnet szakmai elismeréseit láthatja, melyet köszönhetünk egyrészt szolgáltató partnereinknek, másrészt pedig munkatársainknak, akik hozzáállásukkal és kiváló szakmai munkájukkal segítették a termékeink sikeres fejlődését.

Microsoft „Your Business. YourFame.” - Legjobb Windows Azure Applikációnak járó díj

Világszintű elismerésben részesült 2012. júliusában a MOHAnet Mobilsystems Zrt., miután a cég terméke elnyerte a Microsoft által meghirdetett „Your Business.YourFame.” verseny Közép-Kelet Európa legjobb, Windows Azure-ra fejlesztett applikációja címet. A cég a Telemedbook egészségügyi portállal, illetve az ahhoz kapcsolódó komplex hardver, és szoftver szolgáltatásával győzte meg a zsűrit a Microsoft torontói partnertalálkozóján szervezett döntőben.

Tovább

XX. Magyar Innovációs Nagydíj

A Magyar Innovációs Alapítvány 20. alkalommal írta ki a Magyar Innovációs Nagydíjat, amelyen a bírálóbizottság elismerésben részesítette a MOHAnet Mobilsystems Zrt.-t a "Vario MedCare 4in1 lifeguardsystem" elnevezésű innovációjáért. A díjátadóra 2012. március 30-án az Országházban került sor, ahol Havasi Zoltán, a MOHAnet vezérigazgatója vette át az oklevelet.

Tovább

IT Business Leadership Award 2012 Különdíj

Az innovatív ICT megoldások díja Az IT-Business zsűrije a Telemedbook innovatív megoldásait díjazta, amely egyedi lehetőséget kínál az egészségtudatos vagy épp a betegséggel küzdő felhasználók számára, hogy egészségügyi adataikat rendezett módon, online felületen tárolják. A felhasználók ingyenes regisztráció után gyűjthetik paramétereiket a portálon, ahová legegyszerűbben a MOHAnet által fejlesztett Vario Medcare készülékkel vihetőek fel az adatok, mivel e mobiltelefonhoz Bluetooth-szal kapcsolhatjuk a különböző gyógyászati segédeszközöket. A honlap lehetőséget biztosít arra is, hogy megosszuk eredményeinket, így akár napi betekintést nyerhetnek szeretteink vagy orvosaink az állapotunkba.

Tovább

Informatikai Nívódíj 2011

A Magyar Termék Nagydíj® cím mellett 2011-ben a Magyar Termék Nagydíj® Pályázat Informatikai Nívódíját is a MOHAnet Mobilsystems Zrt. nyerte el. A kiírók tanácsa hagyományteremtő céllal alapította a díjat az idei évben, melyet a MOHAnet Mobilsystems Zrt. kapott a „Vario MedCare 4 in 1” Lifeguard rendszer című pályázatáért, a 21. század technológiájának kiemelten kreatív alkalmazásáért az élet minőségének javítása és megóvása céljából. A Nívódíjakat Szabó Zsolt Úr országgyűlési képviselő az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi bizottságának Alelnöke adta át. A díszoklevelet Sárkány Gábor grafikus művész az egyedi trófeát az Ajka Kristály Üvegipari Kft. és Csala Zsuzsa a cég üvegtervező iparművésze készítette.

Tovább

Magyar Termék Nagydíj 2011

A Magyar Termék Nagydíj® kitüntető cím azon termékek, szolgáltatások és gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyítottan elkötelezettek a minőség ügye iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen jó minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A pályázat díjazottai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez. A díjat Szabó Zsolt Úr országgyűlési képviselő az Országgyűlés Fogyasztóvédelmi bizottságának Alelnöke adta át. A díszoklevelet Sárkány Gábor grafikus művész az egyedi trófeát az Ajka Kristály Üvegipari Kft. és Csala Zsuzsa a cég üvegtervező iparművésze készítette.

Tovább

Hazai Innovációs Különdíj 2010

Napjainkra egyre nagyobb igény mutatkozik az időskori életvitelhez rugalmasan alkalmazkodó mobil felügyeletre és gondozásra. Fenti igények kielégítésére fejlesztette ki a cég személy –felügyeletre, terápia követésre, távgondozásra, valamint hagyományos privát célú telefonszolgáltatásra alkalmas (4in1) mobil készülékét. A segélykérés, a tartózkodási hely pozíció, az életjel és állapot jelzések továbbítása adat formájában, csomagkapcsolt technológia igénybevételével történik (GPS/GPRS), a beszélgetés hagyományos GSM technológia mellett hang formájában valósul meg. A szolgáltatáshoz hasonló komplexitású termék a hazai piacon még nem jelent meg. Magas pontszámot kapott a 4in1 funkció alapján az ár/teljesítmény viszony szempont alapján, de hazai fejlesztésű eszközként kitűnő műszaki háttértámogatást is élvez. Jelentős innovációs értékű szolgáltatás, hiszen egy speciális alkalmazási területre tervezték, minden ott használandó funkcióval ellátva. Látható, hogy a fejlesztő törekedett az egyszerű kezelhetőség megvalósítására.

Tovább

IT Business Leadership Award 2010 Különdíj

Az innovatív ICT megoldások díja Az innovációs pályázatokat idén csak két kategóriában várta az itBusiness szerkesztősége és a zsűri: lehetett pályázni projektekkel, illetve termékfejlesztésekkel.Különdíjban részesült a MOHAnet Mobilsystems Zrt. A mobilszolgáltatás új dimenziója pályázata. A vállalat a mobilinternet kedvező tulajdonságait felhasználva alkalmassá tette rendszerét a különböző alkalmazási területek távfelügyeleti szolgáltatásainak nyújtására, melyhez az alkalmazott technológia országos lefedettséget biztosít. A távfelügyelet az ország különböző pontjain megtalálható betörésjelző, tűzjelző, személyfelvonó, műszaki és technológiai rendszerek, valamint gépjárművek és személyek 24 órás távoli megfigyelését jelenti.

Tovább

Magyar Minőség Háza díj

A Magyar Minőség Társaság Bírálóbizottsága odaítélte a MOHAnet Kft. MedCare személyfelügyeleti jelzőrendszer időskorúak részére termékcsaládjának a Magyar Minőség Háza® Díjat a 2008. évre! Az ünnepélyes díjátadásra 2008. november 3-án hétfőn, déli 12.00 órai kezdettel került sor a Hotel Mercure Buda Mátyás termében. A Nagydíjat Ponyai György Úr, a Magyar Minőség Társaság elnöke és Wittich Tamás Úr, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság főigazgatója adta át.

Tovább

Magyar Termék Nagydíj 2008

A 2008. évi Magyar Termék Nagydíj Pályázaton a Kiírók Tanácsa döntése alapján a MOHAnet által fejlesztett "Mobil személyfelügyeleti jelzőrendszer időskorúak részére" nevű pályázat elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntető címet. Az ünnepélyes díjátadásra 2008. szeptember 3.-án szerdán, délelőtt 11.00 órai kezdettel került sor a Parlament Felsőházi termében. Az ünnepségen megjelent és ünnepi köszöntőt mondott Dr.Szili Katalin az Országgyűlés elnöke. A Nagydíjat Podolák György Úr, az Országgyűlés Gazdasági és Informatikai Bizottságának elnöke adta át.

Tovább

MicroCad Tudományos Konferencia 2005, 2006

GPRS távfelügyeleti rendszerünk első bemutatkozó állomása a Miskolci Egyetem által szervezett MicroCad Tudományos Konferencia volt. A szakmai érdeklődök bepillantást nyerhettek a rendszer felépítésébe, megbízható működésébe. A rendezvény elsősorban a mérnöki munka szakmai elismerésére, másrészt a bemutatott innovációk gazdasági és társadalmi előnyeire hívta fel a figyelmet.

Tovább

Magyar Innovációs Nagydíj 2005

Magyar Innovációs Szövetség Cégünk munkáját a XV. MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ PÁLYÁZAT bírálóbizottsága is elismerésben részesítette a 2006. évben megvalósított „Mobil segélyhívó és személyfelügyeleti jelzőrendszer” című jelentős innovációjáért, melyet dr. Kóka János gazdasági miniszter a zsűri elnöke és dr. Závodszky Péter akadémikus a Magyar Innovációs Alapítvány kuratóriumi elnöke oklevéllel jutalmazott. Oklevelünket a "kapcsolódó fájlok" alatt találja pdf formátumban.

Tovább